Hölgyek figyelem! Megjött a szexi, őszi fekete fehérnemű-kollekció!

Hölgyek figyelem! Megjött a szexi, őszi fekete fehérnemű-kollekció!

Hölgyek figyelem! Megjött a szexi, őszi fekete fehérnemű-kollekció!

A fekete szín és a csipke sosem megy ki a divatból, így az új 2021-es őszi fekete fehérnemű-kollekció is tartalmaz néhány ikonikus fekete fehérneműt.

Az idei fekete fehérnemű-kollekció egy bodyt, egy papucsot, két fehérneműszettet és egy combfixet tartalmaz. A Chica női body egy őszi romantikus randira egy csinos szoknya alá az egyik legjobb választás. A minőségi alapanyagokból készült fehérnemű gyönyörű csipke díszítést kapott. A kosár részénél merevítő található, így megfelelő tartást biztosít a mellek számára, ami valljuk be, egy randin sosem jön rosszul. A terméket a hátán lévő kapocs alatt egy kivágott rész díszíti, amely még izgalmasabb külsőt kölcsönöz a Chica női bodynak.

Ha a bodyk nem a kedvenceink, akkor sem kell elkeseredni, hiszen az őszi fekete fehérnemű-kollekcióban két másik gyönyörű csipkecsoda is van.

  

A 2021-es őszi fekete fehérneműk között megtalálhatjuk a féltangás és tangás női alsóneműket is, amik alaktól függően gyönyörűen kiemelik a popsi formáját. Az idei „kis feketék” is olyanok, mintha rajtunk sem lennének, mind minőségi csipkéből készültek és szupercsajosak. A melltartók formája és pántja is alkalmazkodik az igényekhez, továbbá a fehérnemű-szettekhez akár combfix is vásárolható.

Talán az őszi fekete fehérnemű-kollekció legaranyosabb darabja a szőrös papucs. Ez egy igazán kényelmes és elengedhetetlen kiegészítő a mindennapokra. Puha és meleg, így a hűvösebb őszi időben is jól esik majd viselni.

A márkaboltokban és a webshopban is megtalálhatóak már ezek a termékek. Már most érdemes lecsapni rájuk, vagy keresgélni a régi kollekciókban is, akár a Facebookon!

Share this post