A szín és a fehérneműfazon kapcsolata

színes fehérnemű

A szín és a fehérneműfazon kapcsolata

A szín és a fehérneműfazon kapcsolata

Bár a női fehérneműk már szinte minden színben és számtalan fazonban elérhetőek, sokan ragaszkodnak egy bizonyos fazonhoz, illetve az általuk kedvelt színekhez.

Azonban attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk kelteni fehérneműnkkel, oda kell figyelni, hogyan kombináljuk a fazont a színnel.

Különböző fazonok ugyanis más és más hatást keltenek, a színüktől függően. Gondoljunk csak egy fehér színű francia bugyira, vagy a férfiak esetében egy boxerre! A fehér szín hallatán mindenkinek a tisztaság, a visszafogottság, a szűziesség jut eszébe. Nem véletlen, hogy egy fehér színű fehérnemű, mint például a mi Deanna brazil fazonú női alsóneműnk, visszafogott elegáns hatást vált ki a szemlélőből. Minél visszafogottabb, minél többet takar a fehérnemű, annál hangsúlyosabb ez a hatás.

női alsó fehér slip Deanna

Ellenben a vörös szín erotikát, érzékiséget sugall. Ha egy francia bugyi vagy bármilyen másik fazonú női alsó vörös, akkor sokkal könnyebben érhetjük el a „szexi hatást”, mintegy ugyanilyen fazonnal, fehér színben. A vörös szín elevenséget, erőt sugároz, elég csak ránézni az Antonetta brazil fazonú korallszínt idéző fehérneműre. Talán éppen ezért is ilyen népszerűek a fehérneműk ebben a színben. Tehát, ha a „dögös” és érzéki énünket szeretnénk kihangsúlyozni, válasszuk bármilyen fazont is, a vörös fehérnemű a biztos.

 

női alsó fekete slip Cassandra

A fekete … oh igen. Sokan a fekete színre esküsznek. Egyszerű, ám karakteres és bárkin jól áll. Képzeljük csak el felvéve a  Cassandra nevű Bonatti női alsót! A fekete fehérnemű érett nőiességet, eleganciát és önbizalmat is sugároz egyszerre. A vörös ezzel szemben inkább a csábító nőiesség érzetét árasztja. Nincs olyan fehérnemű fazon, amely ne mutatna jól fekete színben, ezért alkalomtól függően bármelyiket bátran viselhetjük. A fekete szín viselője határozottságáról, eleganciájáról és kifinomultságáról ad tanúbizonyságot, mindamellett, hogy érzéki és vonzó kisugárzást is kölcsönöz bármelyik fazonnak.

 

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.


All search results
VÁSÁRLÁSI KUPON

VÁSÁRLÁSI KUPON

1000 Ft azonnali kedvezmény minimum 8000 Ft feletti vásárlás esetén. Add meg az adataidat, hogy megküldhessük neked a kuponkódodat! A kupon a webshopban történő vásárlásnál érvényes egyszeri alkalommal nem akciós termékekre.

Sikeresen fogadtuk érdeklődését.