Bonatti Nőnap – Önbizalom ajándékba

Bonatti Nőnap – Önbizalom ajándékba

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án ünneplünk.

A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt.

Mi úgy gondoltuk, hogy az idei március 8-ai Bonatti nőnap szóljon a modern nőkről!

Azokról, akik küzdenek az álmaikért, felállnak a kudarcaik után és nem elégszenek meg a jóval, hiszen nekik a legjobb jár! Azokról, akik kézben tartják a családot, illetve a napi rutin és munka után még a párkapcsolatra is tudnak minőségi időt szakítani. Az ilyen fantasztikus nőknek sokszor mindenki más kívánsága fontosabb, mint a sajátjuk.

Pont ezért azt javasoljuk, hogy ez a nap szóljon csak RÓLAD! Vagy a NŐRŐL, akit szeretsz. Lepd meg magad olyan dolgokkal, amik örömet okoznak, amiktől nőiesnek, legyőzhetetlennek és mégis bájosnak érezheted magad! Az igazi önbizalom belülről bontakozik ki, amire egy jó fehérnemű csak ráerősít. Legyen az bármilyen fazon: extravagánsabb, csipkés vagy akár szolid, a lényeg, hogy passzoljon az egyéniségedhez.

A Bonatti fehérnemű a legjobbat hozza ki mindenkiből!

Kedves férfiak! Hozzátok ki a legjobbat a párotokból! Mert olyan könnyű hozzászokni, hogy egy nő mindent kézben tart, elintéz. Szerencsére március 8. nem csupán egy naptári nap.

Ez az a nap, amikor bárki rájöhet arra, hogy mennyi mindent köszönhet a körülötte élő nőknek. A Bonatti nőnap extra alkalmat adhat a feledékenyebb férfiak számára is, hogy kimutathassák megbecsülésüket a szeretett női családtagok és a párjuk felé.

Azoknak, akik szeretnek minden ajándékot letudni gyorsan és egy helyen, ajánlani tudjuk – a női családtagok számára – puha, szőrmés női papucsainkat, pizsamáinkat.

BRIEL J-19 - Bonatti Női hálóing - 2019A Mila J-19 papucs olyan érzést nyújt, mintha viselője felhőkön sétálna.

A Silvia J-19 pizsama ötvözi az eleganciát és az otthon kényelmét.

A Briel J-19 hálóing a klasszikus fekete-fehér színpárosítás kedvelőinek remek választás.

A Fedora J-19 női kiscsizma a mindig fázós, bohókás lányoknak remek ajándék. A jó hír az, hogy a Tavaszi készletkisöprés keretében minden annyiba kerül, mint egy kisebb csokor virág.

A nőknek – mint köztudott – rengeteg ruhájuk van, de egy valamijük nem mindig: önbizalmuk. Mi tehetné őket még ragyogóbbá, még magabiztosabbá? Kezdetnek mondjuk egy jó fehérnemű, ami kényelmes, nem nyom, nem szúr és mégis szuper jól néz ki!

A szerelmünk számára pedig remek választás lehet egy különlegesebb fehérnemű.

 

ADISA J-19 - női body csipkés szett - 2019Még mindig nincs meg az ideális fehérnemű ötlet? Semmi gond, segítünk!

A Nuria NG-20 melltartó egy piros csipkecsoda, ami már csupán a színével erőt sugároz.

A Demi J-19 melltartó bézs-fekete színe a kényelem és magabiztosság párosát nyújtja viselőjének.

Az Adisa J-19 csipkés szettünk egy ruha alatti láthatatlan csipkeálom.

Végül pedig a Brenda pánt nélküli melltartónk egy igazi aduász, hiszen minden típusú ruhához illik.

Izgalmas és boldog nőnapot kívánunk!

Share this post


You've just added this product to the cart: