Végre megnyílt a 3. Bonatti fehérnemű márkabolt!

Végre megnyílt a 3. Bonatti fehérnemű márkabolt!

Végre megnyílt a 3. Bonatti fehérnemű márkabolt!

Már mi is és sokan mások is nagyon várták! A mai napon, 2020. október 1-jén, csütörtökön megnyílt a 3. Bonatti fehérnemű márkabolt Budaörsön, az Auchan Korzón.

Bár a megnyitónk hétköznapra, munkaidőre esett, ennek ellenére számos vásárló és érdeklődő látogatott el hozzánk. Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen sokan eljöttek, ott voltak és velünk együtt ünnepelték, hogy megnyílt a harmadik Bonatti fehérnemű márkabolt.

Kollégáinkkal nagyon boldogok vagyunk, hogy még több lehetőségünk nyílik személyesen is találkozni a Bonatti fehérnemű vásárlóival. Most, hogy újabb hellyel bővült márkaboltjaink száma és megnyílt a 3. Bonatti fehérnemű márkabolt, elérhetőbbé váltak termékeink a pest megyei vásárlóink számára. Így már a budaörsieknek is lehetőségük van a webshop kihagyásával beszerezni a legkényelmesebb fehérneműket!

Az ősz beköszöntével, kicsit kényszerűségből is, mindenki szeretné ruhatárát és fehérneműit is a hideg időhöz igazítani. Így gondoltunk azokra is, akik számára elengedhetetlen velejárója a hűvösebb időnek egy-egy melegebb fehérnemű, pizsama, köntös és papucs. Éppen ezért a megnyitónk alkalmával bemutattuk az új, 2020-as őszi fehérnemű Bonatti kollekciót. A webáruházunkban ugyan már elérhetőek a kollekció darabjai, mégis szerettük volna megteremteni a lehetőséget, hogy a vásárlás előtt, élőben is megtapasztalhassák a Bonatti mintha rajtam sem lenne érzését.

Néhányan pedig már tudják, hogy: „Jól érzed … ezt nem érzed.”

Szerencsére a mai napon rengeteg embernek kedveskedhetünk ajándékcsomaggal és kedvező ajánlatokkal, akciókkal. Többek között, vásárlóink 3-féle The Body Shop ajándékcsomag közül választhatnak. Azonban azok se keseredjenek el, akik ma nem tudnak ott lenni a megnyitón vagy ellátogatni márkaboltba. Ugyanis, mint azt már korábbi blogbejegyzésünkben megírtuk, egész hétvégés akciósorozattal és változatos ajánlatokkal várunk minden vásárlót.

Így tehát, ez a tökéletes alkalom kihasználni a kedvezményeinket és beszerezni az Önhöz legjobban illő őszi fehérneműt, köntöst vagy papucsot, ami biztosak vagyunk benne, hamarosan az új kedvenc darabja lesz a gardróbban.

Tehát ne feledje: 3. Bonatti fehérnemű márkaboltunk október 1-4. között változatos ajánlatokkal várja vásárlóit a Budaörsi Auchan Korzón, az alábbi nyitvatartással:

Budaörsi nyitvatartásunk

Hétfő- Szombat: 9-20 óráig

Vasárnap: 10-18 óráig

Így ünnepeltük meg a várva várt nyitást.

Pezsgő a vásárlóknak

Pezsgő várta ma a vásárlókat.

koccintás a velünk ünneplőkkel

Koccintás pezsgővel

Share this post

Comments (1)

  • Germanné Gál Krisztina

    Gratulálok nyitáshoz!

    2020. 10 01. at 19:25

Comments are closed.