Új őszi Bonatti fehérnemű-kollekció 2020

Új őszi Bonatti fehérnemű-kollekció 2020

A szülinapi akciónk után is érdemes lesz figyelni weboldalunkat és márkaüzleteink kirakatait, kínálatát!

Ugyanis hamarosan, várhatóan már a jövőhét folyamán, érkezik a Bonatti 2020-as őszi fehérnemű-kollekciója. Az ősz színei idén nem csak a természetben jelennek meg, hanem a Bonatti új fehérnemű-kollekciójában is. A sötétzöld, a bézs és a púder színek mellett felbukkannak azért élénkebb színek is, így garantált a vidám hangulat. Az a jó hírünk, hogy az őszi Bonatti fehérnemű-kollekció 2020 mindenkinek kedvez. Hiszen egyszerre vannak benne egyszerűbb, letisztult és vidámabb, merészebb darabok.

Természetesen mindegyik termékünk a már megszokott Bonatti szabadságot, kényelmet és puhaságot képviseli. Továbbra is a legfinomabb anyagokból készítjük fehérneműinket, hogy vásárlóinknak a legkényelmesebb viseletet biztosíthassuk a ruha alatt is. Hogy mi legyünk a láthatatlan kényelem, ami a mintha rajtunk sem lenne érzésből fakad.

Az idei őszi kollekciónkkal a kényelmet, a romantikát és a letisztult irányvonalat kedvelő vásárlóinknak is kedvezünk. Ezért a legfinomabb pamutból készült termékeket visszafogott natúr színekkel kombináltuk.

Új őszi Bonatti fehérnemű-kollekció 2020 - pizsama           Új őszi Bonatti fehérnemű-kollekció 2020 - pasztell színek

A csipke kedvelőinek és az érzékibb darabokra vágyóknak idén változatosabb, feltűnőbb termékeket terveztünk. De az előbbiekhez mégis elegáns színek kombinációit alkalmaztuk, így ezek a kollekció többi darabjának színvilágához is tökéletesen passzolnak. A csipke ellenére a termékek kényelmesek és tökéletesen igazodnak a test vonalaihoz.

A csipke kedvelőinek és az érzékibb darabokra vágyóknak idén is van meglepetésünk.  A csipke kedvelőinek és az érzékibb darabokra vágyóknak idén változatosabb, feltűnőbb termékeket terveztünk.  Új őszi Bonatti fehérnemű-kollekció 2020 - csipke

A 2020 őszi Bonatti fehérnemű-kollekció női és férfi fehérneműi nem csak alsók és melltartók, hanem különböző pizsamák, hálóruhák, köntösök, papucsok is találhatóak majd webáruházunkban és márkaboltjainkban is. Sőt, ha egy-egy minta, vagy szín megtetszik, akkor ismét lehet vásárolni a fehérneműkhöz passzoló hálóinget, pizsamát, köntöst és más kiegészítőket is.

De ez még nem minden, mert a néhány kép csak ízelítő! Reméljük, idén mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő darabokat vagy gyönyörű egyéni szetteket tud összeállítani!

Ha szeretné személyesen is megtapasztalni a termékeink puhaságát, látogasson el bátran az egyik Bonatti márkaboltunkba Budán, a Széphalom Bevásárlóközpontba vagy Dunakeszin, az Auchan Korzón található üzletbe!

Oszd meg ezt a bejegyzést!