Fehérnemű Black Friday a Bonatti fehérneműnél

Bonatti Black Friday akció 2022.11.25 - 2022.11.27.

Fehérnemű Black Friday a Bonatti fehérneműnél

Az akciókat mindenki szereti, mindegy, hogy milyen alkalomból történik. Kedvezően vásárolni mindenki szeret, főleg olyan dolgokat, amikről tudjuk, hogy már beváltak, jó minőségűek és még tetszenek is. Ilyen termékek a Bonatti fehérneműi.

November 25-én hivatalosan is elkezdődik a Bonatti Black Friday és világszerte beindul a karácsonyi bevásárlási szezon. Ebben az évben sem feledkeztünk meg a kedvezményekről. Már csak azért sem, mert a kedvezmények a mostani időszakban nagyon jól jönnek és érdemes velük kalkulálni, hogy több maradjon a pénztárcánkban. Nálunk a Black Friday minden évben egy kicsit más. Most az akciós árak mellett abban is kedvezünk, hogy a 2022-es fehérnemű Black Friday már a 2022-es őszi-téli Bonatti fehérnemű kollekcióra is vonatkozik. Mind a női, mind a férfi termékek esetén.

De pontosan mit jelent ez? Nagyon egyszerű! Minden olyan Bonatti fehérneműt, amelynek neve után van egy J betű és a kötőjel után a 22-es szám.

Az ismert, mintha rajtam sem lenne kényelem, kedvezőbb áron! Ki ne élne szívesen a lehetőséggel? Valóban vétek kihagyni a mostani „fehérnemű Black Friday” nagyszerű ajánlatot! De akár a márkaboltjainkban, akár a webshopunkban vásárol valaki, ne feledje, hogy az akció csak a készlet erejéig tart, úgyhogy jobb minél gyorsabbnak lenni! Vásároljon kedvenc Bonatti fehérneműjéből még egyet, vagy kedvenc fazonjából, fehérneműtípusából egy másmilyen színűt mint, ami már otthon van! Mondjuk stílszerűen egy feketét, vagy dafke, direkt azért is egy fehéret :)

Aki úgy érzi, hogy még nem ismeri igazán termékeinket annak, a webshopban való tájékozódás mellett, Facebook oldalunkat is ajánljuk. Ha még több és még profibb tanácsra lenne szüksége, akkor keressen bennünket bátran e-mailen vagy személyesen a kérdéseivel!

Oszd meg ezt a bejegyzést!