2022-es Bonatti-strandkollekció

2022-es Bonatti-strandkollekció

2022-es Bonatti-strandkollekció

Készüljünk fel a nyári szezonra, megérkezett a 2022-es Bonatti-strandkollekció!

Korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogy a tavaszi és a nyári napokon, mely fehérnemű lehet jó választás. Azonban a nyár egyik velejárójáról idén még aligha esett szó, mégpedig a strandolás, a fürdőzések alapvető kellékéről, a fürdőruháról! Pedig a Bonatti fehérnemű webshopjában és márkaboltjában a szemfülesek már találkozhattak a 2022-es Bonatti-strandkollekció új és csodaszép fürdőruháival.

Nézzük, mit tartogat számunkra a 2022-es Bonatti-strandkollekció!

Az idei női strandkollekció különlegessége, hogy lényegében, bármilyen stílussal, alakkal rendelkezünk, mindenki számára van olyan fürdőruha, ami a legelőnyösebben mutathat rajta. Hiszen a 2022-es Bonatti-strandkollekció limitált szériás fürdőruhái között, a bohókás pöttyös minta vagy éppen az extravagánsabb színvilágú és mintájú fürdőruháktól kezdve minden megtalálható egészen a letisztult és árnyalataiban is visszafogott bikinikig és egyrészes úszódresszig.

 

Ahány testalkat, annyi fürdőruha típus!

Mindenki más előnyös vonásait szeretné kiemelni, vagy éppen a nem tetszőket kevésbé hangsúlyozni. Szerencsére a Bonatti webshopjában, illetve márkaboltjában a magasabb derekú, valamint a csípőig éri alsórészekből sincsen hiány. Így kedvünkre válogathatunk! A 2022-es strandkollekció tartogat néhány olyan izgalmas fürdőruhát is, amely biztos sikert arat majd a vízparton. A különleges szabás egyedivé, igazán trendivé varázsolja a kollekció néhány elemét. Aki csak egy apró extrára vágyik, annak ajánljuk figyelmébe azokat a fürdőruhafelsőket, amelyek a mellrésznél egy apró masnival vannak összefogva vagy éppen az egyvállas megoldásokat. Természetesen a fürdőruha alsó és fölső külön is megvásárolható a szettek mellett, így ha csak a nyári szettünk egyes részeit szeretnénk beújítani, az is megoldható!

Mi minden van még a kollekcióban?

Idén sem csak a fürdőruhák szerezhetők be a Bonattinál! Számtalan strandruha áll rendelkezésünkre, amelyek praktikus, ugyanakkor igazán elegáns és szexi darabok is lehetnek egyszerre. Az ilyen jellegű ruhadarabok mindig jól jönnek, kiváltképp egy nyaralás során, így a nyári szezonban elengedhetetlen, hogy beszerezzünk legalább egyet! A minimalista vonalat kedvelők egy egyszerű fekete vagy éppen fehér megoldást is választhatnak, amelyek könnyű, lágy anyaghasználatuk miatt kellemes érzést nyújthat a bőrnek. Akik a szexibb vonalon indulnának el, azok számára valószínű, hogy a kissé átlátszóbb, horgolt jellegű strandruhák lesznek a befutók. A lezser stílus sincs kizárva, hiszen a 2022-es Bonatti-strandkollekció esetében kétrészes strandruhából sincs hiány! Mindemellett kalapok, strandtáskák, illetve strandtörölközők széles választéka is várja a vásárlókat! Valójában egy teljes nyári szett összeállítása is lehetséges a 2022-es Bonatti-strandkollekció segítségével.

 

A férfiak se maradnak ki a jóból!

Ahogy a hölgyek esetében azt már leírtuk, az idei évben szerteágazó a kollekció darabjainak stílusa. Ez a férfiak esetében sincs másképpen! A fürdősortok és fürdőnadrágok szín-, minta- és formatervezés terén is sokrétűek a 2022-es Bonatti-strandkollekcióban. A fürdőboxerek és a strandoláshoz szükséges kellékek, mint például a törülköző, szintén megtalálható a férfiaknak szánt idei nyári kollekcióban.

Reméljük, hogy a széles választék lehetővé teszi, hogy mindenki kedvére tudjon majd válogatni, és megtalálja a számára tökéletes fürdőruhát! A Bonattitól pedig már évek óta megszokhattuk, hogy teljes kényelemben és magabiztossággal viselhető minden a pihenés, nyaralás, illetve fürdés közben. Ha bizonytalan abban, mi is állna a legjobban, ne féljen márkaboltjainkban segítséget kérni!

Oszd meg ezt a bejegyzést!