Kávéztunk Micivel!

Kávéztunk és a fehérneműkről beszélgettünk Micivel.

Kávéztunk Micivel!

Kávéztunk és a fehérneműkről beszélgettünk Micivel.

Múlt héten csütörtökön a Bézs Rádió, Egy kávé Micivel című műsorában jártunk.

A téma ezúttal is a hölgyekhez áll közelebb, mert a fehérneműé volt a főszerep, de az is kiderült, hogyan kerültünk mi a fehérneműkkel stílusosan mondva intim kapcsolatba.

Az adásból a hallgatók megtudhatták, van-e ugyanolyan jó a szerb kávé, mint az olasz. Milyen ruhákat és fehérneműt hordtak az ókori előkelőek és miket a rabszolgák. Mióta elérhetőek ez utóbbiak széles körben, és mióta dominál a kényelem, mint elsőrendű szempont a fehérnemű-divatban, illetve mennyi ebből a Bonatti márka érdeme.

Arról is szó esett, hogyan ,,működnek” az alakformáló bugyik, és milyen kosaras melltartót válasszunk a saját méreteinkhez. Vagy, egyáltalán: hogyan viszonyuljunk fehérneműinkhez vásárláskor, saját méreteinkből kiindulva, mit jelölnek a számok és a betűk.

Tippekkel segítettük a hallgatókat, főleg a férfiakat, hogyan vásárolják meg a megfelelő darabot kedvesüknek. De a műsor hallgatói képet kaphattak a Bonatti modellekről és a vevőkre gyakorolt hatásaikról is.  Mindezt Bonattisan, egy kávé mellett Micivel, azaz Szabó Gabival, és olyan örökzöldek társaságában, mint a Pretty Woman.

 

Rádió Bézs néven  2015. február 2.-án, új internet rádió indult. (Ezúton is kívánunk Boldog Szülinapot!) A Bézs elsősorban a Nőkért szól, nem véletlen, hogy a fehérnemű, mint téma teret kapott. Éppen ezért a férfiak is hallgatni fogják. A felnőtt, érett érző és gondolkodó nőket szeretnék elsősorban megszólítani. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat.

 

Share this post