Megelőzés és felelősségteljes magatartás a koronavírus ellen

Megelőzés és felelősségteljes magatartás a koronavírus ellen

Megelőzés és felelősségteljes magatartás a koronavírus ellen

Tisztában vagyunk vele, hogy sok embert foglalkoztat a Magyarországon kialakult egészségügyi helyzet és a koronavírus járvány.

A Bonatti magyarországi márkaboltjaiban mindent megteszünk azért, hogy a vásárlás megfelelő és egészséges körülmények között történjen. Ezért a következőkről tájékoztatunk mindenkit:

  1. Mindkét márkaboltunkban naponta többször fertőtlenítjük a bolti felületeket (vírusölő fertőtlenítőszerekkel), kiemelten kezelve a próbafülkéket és azok közvetlen környezetét.
  2. A próbafülkékben kézfertőtlenítőt helyeztünk el és arra kérünk mindenkit, hogy a próba megkezdése előtt, saját és mások érdekében is, fertőtlenítse a kezét ezekkel.
  3. Vásárláskor igyekszünk a kiválasztott termékekből zárt csomagolásút adni, amíg van belőle elegendő készlet. Természetesnek vesszük, de fokozottan érvényesnek gondoljuk, hogy a vásárlás után, első felvétel és viselés előtt mossuk ki a fehérneműt a rá vonatkozó előírásoknak megfelelően.
  4. Javasoljuk, hogy, aki teheti ne készpénzzel fizessen, hanem bankkártyával.
  5. Mindenkit arra kérünk, hogy a vírus megelőzésének általános, WHO-ajánlást követő szabályait (tüsszögés, társas érintkezés, kézmosás stb.) tartsa be.
  6. Nem vesszük zokon, ha valaki a boltban történő személyes kommunikáció során szeretné a nagyobb távolságot tartani az emberekkel és az eladókkal (természetesen segítség, ha mindenki jelzi, hogy mik az egyedi igényei, ha 2 méternél nagyobb távolságot szeretne tartani.
  7. Aki nem szeretne huzamosabb ideig emberek között lenni, de hamar be akarja szerezni a Bonatti 2020-as tavaszi fehérnemű-kollekció új darabjait, annak javasoljuk a webshopban történő vásárlást. (Ebben az esetben is biztonságosan csomagolt termékeket szállítunk, melyeket fertőtlenítőszerrel fújunk le. Így a szállítás ideje alatt a külső csomagolás védelmét élvezve – a mostani ismeretek szerint – nagy valószínűséggel elpusztulnak az esetleges kórokozók. Természetesen az első, viselés előtti mosás, ahogy eddig is, ebben az esetben is fontos.
  8. Aki nagyon fél, az megteheti, hogy vásárlás, vagy csomag érkezésekor – kibontás után – a dobozzal együtt félreeső helyre teszi a terméket (pl. fedett erkélyre) és néhány napig nem nyúl hozzá. De, tudomásunk szerint, minden olyan csomagszállító, akivel dolgozunk megtette a szükséges intézkedéseket a vírussal kapcsolatban.
  9. Mindenkit megnyugtatunk, hogy a Bonatti nem olasz márka, így ettől sem kell félni.
  10. Azt is fontosnak látjuk közölni, hogy márkaboltjainkban dolgozó kollégáink közül senki sem beteg, senkinek nincs még csak sima influenzája sem. De, ha valaki sima influenzás tüneteket fog észlelni magán, akkor is otthon fog maradni, ha nincs láza és így tovább.

Hisszük, hogy a felelősségteljes magatartás és a fenti egyszerű alapelvek betartásával sikeresen megelőzhető, csökkenthető a fertőzés kockázata és nincs ok felesleges pánikra.

Minden üzletünk a korábban ismert nyitvatartás szerint üzemel és mindenkit továbbra is szeretettel várunk a koronavírus ellenére.

Share this post