Elegáns fehérnemű őszre!

Elegáns fehérnemű őszre!

Elegáns fehérnemű őszre!

Elárulunk egy titkot, hamarosan megérkezik a Bonatti 2021-es őszi/téli fehérnemű-kollekciója!

Az új őszi/téli fehérnemű-kollekcióban most sem csak gyönyörű fehérneműk, hanem többek között kényelmes trikók, vidám pizsamák, szexi hálóingek és csodálatos köntösök közül is válogathatunk majd! A kollekció széles fehérnemű választékában mindenki megtalálhatja majd a kedvére valót! Lesznek többféle virágos, csipkés, mintás fehérnemű-szettek, de azok sem csalódnak majd, akik letisztultabb, egyszerűbb darabokra vágynak. Mindegyik darab híresen elegáns fehérnemű.

Az új kollekcióban két különböző virágos termékcsalád is megjelenik az ősz elegánsabb színeivel, mint a bronz és a fekete. Ez a két alapszín eleganciát tükröz és a hozzájuk társuló minta teszi hangsúlyosabbá ezt a lezser eleganciát. Az ehhez tartozó feelinget biztosítja a Bonatti, hogy az elegáns fehérnemű idén se maradjon ki az ősz ihlette kollekcióból.

Szerencsére a komorabb időjárás sokunkat inkább vidámabb, élénkebb színek viselésére ösztönöz, hogy ezzel is feldobjuk a szürke hétköznapokat.

A Bonatti erre is felkészült, ugyanis nem csak az ősz gyönyörű színeivel kápráztat el majd bennünket, hanem élénkebb színekkel is találkozhatunk, mint a pink vagy a türkiz. Mivel többféle fazonú és stílusú fehérnemű is megtalálható egy termékcsaládon belül, így az őszi kollekció termékei is szabadon kombinálhatóak és variálhatóak egymással. Vagy akár a 2021-es tavaszi, nyári kollekció fehérneműivel. Ez segíti a változatosság érzését újra és újra megélni.

Mivel hidegebb idők jönnek a szeptember beköszöntével, a Bonatti új trikó sorozattal is készült, hogy a melegebb aláöltözet se jelenthessen problémát. Lesznek elegánsabb és letisztultabb darabok, de egyszerűbb mintákból és merészebb színekből sem lesz hiány. Az őszi/téli időszakban otthon is szeretünk sokszor melegebben öltözködni, ezért az idei őszi kollekcióban lesz bőven otthoni viseletre szánt melegebb ruházat is a hálóruhák, köntösök, papucsok és pizsamák mellett.

Hamarosan a webshopban és a márkaboltokban is megtalálható lesz a Bonatti 2021-es őszi/téli fehérnemű-kollekciója. Így könnyen beszerezhető lesz egy-egy elegáns fehérnemű. Addig is, amíg várunk érdemes kihasználni az akciókat!

Oszd meg ezt a bejegyzést!