Bonatti téli fehérnemű-kollekció

Bonatti téli fehérnemű kollekció.

Bonatti téli fehérnemű-kollekció

Bonatti téli fehérnemű kollekció.

Újra itt a tél és ennek megfelelően a Bonatti fehérnemű ismét fantasztikus téli limitált szériás kollekcióval készült!

A karácsonyi időszakról lévén szó, a ruházatoknál és fehérneműknél többnyire a piros, vörös és zöld szín dominál. Emellett minden darab melegséget áraszt magából és melegít is, megfelelve a téli évszak egyik legfontosabb kritériumának.

Tematikus darabokról lévén szó a fehérneműk, csizmák és pizsamák többségén,  valamilyen ünnepi mintázatot, vagy mókás képet, feliratot találhatunk.

Ilyen felirat a ,,Santa in bed”, vagy a ,,Ho! Ho!”, amelyek kiegészülnek a Mikulásra utaló fehér bajusszal és orral. Ez a tréfás mintázat megtalálható a férfi pizsamákon, a hosszú és rövid alsókon. Bár a kép erősen minimalista, nagyon is kifejező, éppen ellentéte a sokak által utált kötött karácsonyi ajándékpulóvereknek.

A megjelenésen túl, el kell mondani, hogy mindegyik ruhadarab garantáltan kényelmes és tökéletesen megfelel a Bonatti féle ,,mintha rajtam sem lenne” elvnek. Jó ezeket a fehérneműket viselni, aludni bennük, de az otthoni lazázást is stílusossá teszik. Ráadásul többszöri tisztítás után sem fakulnak meg.

A kollekció női fehérnemű darabjai között találhatóak – a pizsamák és köntösök mellett – vörös színű kiscsizmák, világosszürke alapon mintás melltartók, bugyik és klasszikus bodyk, illetve francia bugyik is.

A szürkés-fehér, karácsonyi mintás színvilág igazi téli hangulatot kölcsönöz ezeknek a ruhadaraboknak, amit kellemesen festenek alá a téli jelképek úgy, mint a fenyőfák, hópelyhek és sífelvonók hosszú sora.

A téli havazás, a hó gondolata több termék esetén is megjelenik, hiszen néhány fehérnemű színvilága eltolódik a hófehér irányába, itt azonban már az állatoké a főszerep. És mi más lehetne az egyik, mint mindenki kedvenc röpképtelen madara, a pingvin. Aminek kissé duci, bohókás alakja csak még vidámabbá teszi az ünnepeket, a bojtos sapkájáról nem is beszélve.

 

Ha már a női darabokról esik szó, nem mehetünk el a piros fehérneműk mellett sem anélkül, hogy ne említenénk meg a köntösök és baby dollok mellett a következő melltartót!

 

A forma tökéletesen rezonál a sötétpiros színnel. A melltartót feldobja a közepén látható szív alakú, elegáns függő.

Természetesen az itt bemutatott darabokon kívül még egyéb elegáns, jópofa és izgalmas részei is vannak a kollekciónak. Bárki megtalálhatja a személyes kedvencét! Mert a téli szezon tökéletes választása, ismét a Bonatti fehérnemű!

Látogasson el üzleteinkbe, webshopunkba, ahol most az adventi akció keretében, 50%-os kedvezménnyel várjuk naponta! Válogasson kedvére! Boldog Karácsonyt mindenkinek!

 

 

Share this post