Black Friday akció 30% kedvezménnyel

Black Friday akció 30% kedvezménnyel

Black Friday akció 30% kedvezménnyel

Az eltelt évek alatt már egészen hozzászoktunk ahhoz, hogy Black Friday alkalmával mi is valamilyen meglepetéssel rukkoljunk elő a Bonatti vásárlók számára.

Az idei Black Friday akció mégis más, nem csak azért mert egy picit hamarabb is tartjuk. Hanem azért is, mert ebben az évben kettő lesz továbbá az eddigi legmagasabb kedvezményt, 30%-ot adunk. 

 

A november 26-28. közötti Black Friday a márkaboltokban és online is érvényes .

30% kedvezményt adunk minden 2021-es őszi/téli kollekciókhoz tartozó melltartóra és női alsóra.

Online akicóban részt vevő termékek itt tekinthetőek meg.

A november 19-21. közötti elő Black Friday a márkaboltokban érvényes, és a lényege, hogy:

30% kedvezményt adunk minden, a kollekciókhoz tartozó melltartóra, női és férfi alsóra, valamint a trikókra.

Mit jelent az, hogy a „kollekciókhoz tartozó”? Nagyon egyszerű minden termék, amelynek neve után van egy betű és a kötőjel után két szám akciós lehet, ha az melltartó, női vagy férfi alsó vagy éppen trikó.

A mától egy egész hétvégén át tartó Black Friday lehetőséget ad arra, hogy kedvenc termékeidet kiegészítsd egy új fazonnal. Vagy pótold a hiányzó ruhadarabokat, esetleg kipróbálj új típusú fehérneműt. De a márkaboltokban zajló mostani egész hétvégés fekete péntek arra is alkalmat ad, hogy meglepetéssel készülj a Mikulásra vagy ajándékot vegyél akár már karácsonyra is.

Hogy mi lesz a jövőheti Black Friday akció kedvezménye? Oh, már majdnem elárultuk, de az most még meglepetés! Éppen ezért érdemes tervezni a mostanival, mert az akció a készleterejéig tart!

Oszd meg ezt a bejegyzést!