Bonatti Black Friday 2021 – Hihetetlen 30%-os akció! Nov. 26-28.

Bonatti Black Friday 2021 – Hihetetlen 30%-os akció!

Bonatti Black Friday 2021 – Hihetetlen 30%-os akció! Nov. 26-28.

Black Friday akciónk természetesen idén sem maradt el, 2021-ben azonban az eddigi legmagasabb kedvezményt, 30%-ot adtuk!

Akik tehették, bizonyára már a múlt hétvégén tartott elő Black Friday alakalmából beszerezték kedvenc Bonatti fehérneműiket márkaboltjainkból. De nem kell aggódni, mert azok sem maradtak le a fantasztikus 30%-os akcióról, akik webshopunkon keresztül szeretnének rendelni! Végre itt van a várva-várt Bonatti Black Friday 2021, melynek alkalmával a márkaboltokban és most már a webshopunkban kapható akciós oldalunkon található termékekre is egyaránt jár a 30%-os kedvezmény!

Az idei Black Friday alkalmával november 26-28-között (péntektől vasárnapig), vagyis egy teljes hétvégén keresztül

30% kedvezményt adunk minden a kollekcióhoz tartozó melltartóra és női alsóra.

Ilyen nagymértékű akcióra még egyetlen ezt megelőző évben sem volt példa a Bonatti Black Friday-ok történetében! Az korábbi Black Friday akciók keretein belül legfeljebb 20%-os kedvezménnyel szerezhetted be a Bonatti fehérneműket. A 2021-es Black Fiday alkalmából viszont 30%-kal olcsóbban juthatsz hozzá a kényelmes, elegáns vagy éppen szexibb fehérneműkhöz, úgyhogy ne habozz! Élj a lehetőséggel és ajándékozd meg magad karácsonyra egy-két új, csodás Bonatti fehérneművel! De nem is muszáj, hogy karácsonyi ajándékként funkcionáljanak, „csak úgy” is érdemes új Bonatti termékekkel frissíteni fehérnemű-gyűjteményedet, hiszen most sokkal olcsóbban megvásárolhatod a teljes árú, eredeti Bonatti fehérneműket! Ugyanaz a kényelem, kedvezőbb áron! Ki ne élne szívesen a lehetőséggel?

Vétek lenne kihagyni ezt a nagyszerű ajánlatot! Gyere el márkaboltjainkba vagy vásárolj webshopunkon keresztül! De ne feledd, hogy az akció csak a készlet erejéig tart, úgyhogy jobb minél gyorsabbnak lenni! Kellemes vásárlást kívánunk!

Oszd meg ezt a bejegyzést!