Kihagyhatatlan Valentin-napi ajánlatok és kedvezmények!

Valentin-napi ajánlatok a Bonatti fehérneműnél

Kihagyhatatlan Valentin-napi ajánlatok és kedvezmények!

Valentin-nap közeledtével nem csak a párodtól kaphatsz ajándékot vagy meglepetést!

Kapni jó, de adni még jobb! Mi is fontosnak tarjuk a szeretet kifejezését és tudjuk, hogy örömet okozni klassz dolog! Törekszünk arra, hogy ezt Te is érezd, mert az ajándékozás a legjobb dolog a világon! Legalábbis, szerintünk az! Éppen ezért szuper Valentin-napi ajánlatok várnak rád a Bonatti márkaboltokban!

A szerelmesek világnapját egy gondosan kiválasztott fehérnemű még különlegesebbé teheti! A Valentin-napi ajánlatok a fehérnemű szerelmeseinek is kedveznek! Kihagyhatatlan kedvezmények és meglepetések várnak üzleteinkben!

Márkaboltjainkban február 14-ig MINDEN FÉRFI ÉS NŐI KÖNTÖSRE 20-30% kedvezményt adunk! Számtalan termék vár rád, hogy beleszeress és hazavidd! Nyugi, egy köntös is lehet szexi! Mi segítünk választani!

Ugye, már hallottad, hogy üzleteinkben Valentin-nap alkalmával azok, akik 15 000 Ft felett vásárolnak, egy 3000 Ft értékű The Body Shop meglepetéscsomagot kapnak ajándékba?! Egy kis extra kényeztetés mindig jól esik! Még tökéletesebb lehet a megjelenésed Valentin-napon. Készülődéskor ne felejtsd el használni őket!

Ne maradj le a kihagyhatatlan Valentin-napi ajánlatok sokaságáról!

Vásárolj most márkaboltjainkban február 14-ig! Lepd meg magad vagy kedvesed egy igazi Bonatti fehérneművel! Várunk üzleteinkben Budaörsön (Auchan Korzó) és Dunakeszin (Auchan Korzó) hétfő-szombat 9:00-19:00 óra között, valamint vasárnap 10:00-19:00 óra között! (Vigyázz, a Széphalom Bevásárlóközpont H-P: 9:30-18:00-ig, Sz: 9:00-13:00-ig tart nyitva, vasárnap pedig zárva van!)

Nem csak üzleteinkben, de online is folyamatos kedvezmények várnak rád! Nézz be webshopunkba, hogy ezekről a kedvezményekről se maradj le!

Oszd meg ezt a bejegyzést!