2022-es karácsonyi fehérnemű-kollekció

2022-es karácsonyi fehérnemű-kollekció

2022-es karácsonyi fehérnemű-kollekció

Aki már ismeri a Bonatti fehérneműk kínálatát az tudja, hogy minden év végén van egy limitált szériás karácsonyi fehérnemű-kollekció.

Jóleső érzés tudni, hogy egyre többen vagyunk, akik kifejezetten várják a 2022-es karácsonyi fehérnemű-kollekció női és férfi fehérneműit. Ez az időszak és ez a limitált szériás kollekció mindig azoknak kedvez, akik szeretik a piros, a borsó színt és árnyalatait. Idén pedig a teljes női kollekcióra ez jellemző. A változatosság a fazonokat, az anyagokat érinti.

Tulajdonképpen minden női fehérneműtípusból érkezett egy-egy vagy több karácsonyi változat. Van body, harisnyatartó, merevítős és merevítő nélküli melltartó, tanga, brazil és klasszikus női alsó, köntös, pizsama, hálóing és meleg házi csizma is. Ezek többsége színárnyalatában azonos és jól kombinálható egymással. Aki a csipkét szereti annak biztosan tetszeni a vörös alapon vékony fekete rajzolatú hímzésminta. Illetve az is, hogy szinte mindegyik női 2022-es karácsonyi fehérnemű-kollekció esetében megjelenik a csipke.

  LORIANA NG23 - Bonatti fehérnemű - női harisnyatartó - 2022 Karácsonyi kollekció NADJA NG23 - Bonatti fehérnemű - női melltartó - 2022 Karácsonyi kollekcióPALMER NG23 - Bonatti fehérnemű - női melltartó - 2022 Karácsonyi kollekció TAMARA NG23 - Bonatti fehérnemű - női melltartó - 2022 Karácsonyi kollekció  PALMER NG23 - Bonatti fehérnemű - női melltartó - 2022 Karácsonyi kollekció

Most a C és D kosaras hölgyek is szebbnél szebb melltartókat találhatnak a kínálatban, de a melltartófazonok sora is nagyon hosszú. A Lucrezia body és a Nives pizsama meg kifejezetten gyönyörű és elegáns.

NIVES NG23 - Bonatti fehérnemű - női pizsama - 2022 Karácsonyi kollekció LUCREZIA NG23 - Bonatti fehérnemű - női body - 2022 Karácsonyi kollekció LUCREZIA NG23 - Bonatti fehérnemű - női body - 2022 Karácsonyi kollekció

Az új 2022-es karácsonyi fehérnemű-kollekció a férfiak számára is tartogat néhány újdonságot. A karácsony felidézi a bennünk lakó gyermeket, így a karácsonyi férfi alsóneműket, pizsamákat mókás feliratok és minták díszítik.

ROBERTO NG23 - Bonatti fehérnemű - férfi boxer - 2022 Karácsonyi kollekció RADLEY NG23 - Bonatti fehérnemű - férfi pizsama - 2022 Karácsonyi kollekció ROBERTO NG23 - Bonatti fehérnemű - férfi boxer - 2022 Karácsonyi kollekció

Oszd meg ezt a bejegyzést!