Tavaszi készletkisöprés és fehérnemű akció a Bonattinál

Tavaszi készletkisöprés és fehérnemű akció a Bonattinál

Tavaszi készletkisöprés és fehérnemű akció a Bonattinál

Tavasszal nem csak a természet, de az érzékek és a jókedv is feléled, új életre kel!

Így vagyunk ezzel mi is, a Bonattinál. A régebbi kollekciót, az őszi téli hangulatot és az ezekhez tartozó fehérneműinket hamarosan felváltják a még vidámabb színek és a tavaszi újdonságok.

Bár búcsút intünk a 2019-es őszi kollekciónak, de szomorúságra semmi ok! Az egykori kedvencek, hihetetlen akciós áraikkal, helyet teremtenek a még káprázatosabb, új, tavaszi fehérnemű-kollekciónak!

A készletkisöprő akció 2020. február 17-étől kezdődik és márkaboltjaink nyitvatartási idejében a Dunakeszi Auchan Korzón (hétfő-szombat: 9-20 óráig és vasárnap 10-18 óráig), valamint a Széphalom Bevásárlóközpontban (hétfő-péntek: 10-18 óráig, szombaton 9-13 óráig) mindennap, a készlet erejéig tart.

Érdemes tehát sietni, hogy beszerezhesd a legkényelmesebb Bonatti fehérneműket!

Első vásárlóknak is kiváló alkalom ez az akció, a még ismeretlen Bonatti fehérneműk kipróbálására. Hiszen mindkét márkaboltban mindennap tapasztalt, segítőkész eladók dolgoznak azért, hogy bárki megtalálja a számára legmegfelelőbb fehérneműt. Olyat, amit a nap végén majd le sem akar venni. Szeretnénk átadni minden nőnek a „mintha rajtam sem lenne” érzés megtapasztalásának élményét, mivel mi a Bonattinál úgy gondoljuk, hogy ez mindenkinek jár!

Jó hír, hogy a mostani tavaszi készletkisöprés keretén belül minden női pizsama és hálóing, illetve minden férfipizsama egységáron 4000 forintért vihető haza! Emellett az összes Bonatti melltartó akciós, így minden melltartó 3000 forintba kerül. Ezzel pedig még nem ér véget a sor, hiszen a női alsók és a férfi boxerek egységáron 1500 forintért kaphatóak. Akik a fecskefazont kedvelik, azoknak sem kell szomorkodni, mert a fecskék egységára 1000 forint/darab. Egy igazi fehérneműszett nem lehet meg köntös nélkül, ezért köntöseink most mindössze 5000 forintért szerezhetőek be.

Törzsvásárlóink szerint azért jó a tavaszi készletkisöprés, mert ilyenkor a kedvenc darabokat sokkal kedvezőbb áron lehet beszerezni. Még azelőtt, hogy azon bánkódnánk, mind elfogyott és már nem is lesz ilyen többet! Férfi vásárlóink számára pedig nagy segítség, hogy már most beszerezhető a nem is oly távoli nőnap ajándéka. Kell ennél több indok a vásárlásra?

Lepje meg önmagát vagy párját és családját fehérneműinkkel, köntöseinkkel, vagy akár pizsamáinkkal! Biztos lehet benne, hogy egytől-egyig imádni fogják!

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!