Tökéletes ajánlat, avagy Bonatti fehérnemű féláron!

Tökéletes ajánlat, avagy Bonatti fehérnemű féláron!

Napsütés, tavaszi idő, közelgő Nőnap, várható karantén lazítások és 50% kedvezményes fehérnemű készletkisöprés! Mi kell még a boldogsághoz? :)

A fentiek nem csak azok számára teszik vidámmá, kellemesebbé a tél utolsó napjait, akik a 2021-es tavaszi Bonatti fehérnemű kollekciót várják. Már egy hete tart a Bonatti márkaüzletekben a Bonatti fehérnemű féláron akciónk, ahol mesés ajánlatokkal várjuk minden olyan vásárlónkat, aki kifinomult ízléssel rendelkezik és a mintha rajtunk sem lenne, kényelemre vágyik.

Ám az ajánlat már csak rövid ideig 2021.február 28-ig érvényes! Most minden, a 2020-as őszi/téli fehérnemű-kollekcióba tartozó fehérnemű féláron szerezhető be. Az ajánlatunk pedig kizárólag a Bonatti márkaüzletekben (Budaörs Auchan Korzó, Dunakeszi Auchan Korzó, Széphalom Bevásárlóközpont) érvényes.

Az akció eddig eltelt egy hete alatt kiderült, hogy nektek is és nekünk is számtalan kedvenc Bonatti terméketek van.

Azért, hogy segítsük a választást a bőség zavarában, eláruljuk mik a mi személyes kedvenceink.

Ha valaki szolid, de bájos hálóruhára vágyik, szerintünk az egyik legtökéletesebb választás a Jessica J-20 hálóing, nemcsak a színe és az anyaga teszi kifinomult, elegáns fehérneművé, hanem az alján, a vállpántján és a dekoltázs részén található csipkedíszítés is. A jó hír, hogy a mai napon még mind a négy méretben (S, M, L, XL) elérhető pink, rózsaszín színben. Az igazi kényelmet az alapanyaga (R-95 % viszkóz, 5 % elasztán) is biztosítja, amely az egyetlen műszál alapanyag, ami természetes anyagból készül. A szálak nedvesség hatására megduzzadnak, ezért jobb a nedvszívó képessége, mint a pamutnak.

Akciós Bonatti termékek, fehérnemű fél áron. Ha valaki szolid, de bájos hálóruhára vágyik, szerintünk az egyik legtökéletesebb választás a Jessica J-20 hálóing, nemcsak a színe és az anyaga teszi kifinomult fehérneművé.

Ha valaki egyszerre vágyik még csábítóbb és még komfortosabb fehérneműre, ami tökéletes éjszakai viselet, annak a legmegfelelőbb választás az Erin J-20 baby doll. Az igazság az, hogy a Jessica hálóing és az Erin baby doll tökéletes párt és fehérnemű szettet alkotnak egymással. Mindenben megegyeznek, csak a hálóruha típusa különbözik. Így, ha valaki nem hálóing párti, annak előnyösebb a baby dollt választania, aminek lezserségét nem lehet szó nélkül hagyni. Legnagyobb hasznát a melegebb tavaszi és a forró nyári estéken vehetjük. De most úgyis pont ez következik majd!

Akciós Bonatti fehérnemű féláron! Ha valaki egyszerre vágyik még csábítóbb és még komfortosabb fehérneműre, ami tökéletes éjszakai viselet, annak a legmegfelelőbb választás az Erin J-20 baby doll.

Bármelyik vagy akár mindkettő korábban említett terméket választjuk, a Tiffany J-20 női köntös tökéletes kiegészítővé válhat bárki számára. Ha még melltartót és női alsót is választunk hozzá lesz egy klasszikusan elegáns fehérnemű szettünk. A Tiffany köntös vékonyabb anyaga selymesen simul leendő viselője alakjához. Ha belegondolunk, hogy most 16 690 Ft-ért vihetjük haza ezt a három ruhadarabot, akkor még egészen biztosan belefér a keretbe az a melltartó és női alsó is! :)

Bármelyik vagy akár mindkettő korábban említett terméket választjuk, a Tiffany J-20 női köntös tökéletes kiegészítővé válhat bárki számára. Fehérnemű féláron február 28-ig!

Mindenkit várunk szeretettel a márkaüzletekben, hogy megtalálja a számára megfelelő fehérneműt, anyagtól, mérettől, illetve színtől függetlenül. Ne feledd, a fehérnemű féláron akció csak február 28-ig tart!

Oszd meg ezt a bejegyzést!