Újévi fogadalmak, év végi megújulás a Bonattival

Újévi fogadalmak, év végi megújulás a Bonattival

Újévi fogadalmak, év végi megújulás a Bonattival

Lassan vége van a 2021-es évnek! Itt az ideje, hogy magunk mögött hagyjuk az idei évben történt szomorúságokat vagy kudarcokat, hogy új lelkülettel kezdjünk neki egy új évnek!

Az újévi fogadalmak közül a legnépszerűbb a „le fogok fogyni” célkitűzés. Sokan meg is veszik az egész éves edzőtermi bérletet, hogy legtöbben január után már ne is használják. Mivel nem mindenkinek van meg a megfelelő motivációja ahhoz, hogy ezt a célt elérje. Éppen ezért mindenkinek meg kell találnia a számára megfelelő motivációt. Miért ne lehetne ez például egy fehérnemű? Figyelem, hölgyek, ezekért a Bonatti termékekért megéri formába hozni magunkat!

A gyönyörű, fekete alapon virágmintás BERTA J-21 melltartó és a LORENA J-21 brazil bugyi párosítása nem csak elegáns, de kellő önbizalommal is felruházhat minket a határozott fellépéshez.

A HAILEY P21 melltartó és a RITA P21 brazil bugyi kettőse elölről egyszerűnek néz ki, de hátulról igazán különleges és dizájnos látványt nyújt. A szett fekete színe miatt bármely fekete ruha alá nagyszerű választás lehet, sőt a melltartó hát közepén futó pántjának köszönhetően nagyobb ujjkivágású felsőkhöz is alkalmas.

Egy-két színes fehérnemű is nagyszerű motivációként szolgálhat! A csodás, kék MAGDA P21 női alsó és az ANTONELLA P21 melltartó igazán kényelmes és elegáns választás.

Ha az edzés elkezdéséhez még nincs megfelelő ruházatod, akkor azt is beszerezheted nálunk!

Válaszd a ASJA J-21 sportmelltartót, amihez jó párosítás lehet például a ZINA vagy a RIA J-21 leggings is!

Az év vége alkalmas lehet arra is, hogy szanáljuk az elhasznált, elnyűtt fehérneműinket és helyettük újakat vegyünk. Ezt most főként érdemes megtenni, hiszen a webshopunkban december 27-től január 2-ig kedvezményesen lehet hozzájutni a fekete hálóingekhez, köntösökhöz, melltartókhoz és bugyikhoz, valamint karácsonyi termékeinkhez is.

Az újévi fogadalmak betartásához válassz megfelelő motivációt, Bonatti fehérnemű képében! Vagy újíts be pár kényelmes Bonatti terméket, melyekben nagyszerű hangulatban és magabiztosan nézhetsz elébe a 2022-es év kihívásainak!

Boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

Oszd meg ezt a bejegyzést!