Limitált szériás karácsonyi fehérnemű-kollekció 2020

Limitált szériás karácsonyi fehérnemű-kollekció 2020, piros alapszín az ünnep szellemében

Limitált szériás karácsonyi fehérnemű-kollekció 2020

A december az ajándékozás és örömszerzés időszaka! A Bonatti Fehérnemű minden évben kiemelten készül erre az ünnepre. Örömmel jelentjük, hogy a limitált szériás karácsonyi fehérnemű-kollekció már kapható márkaboltjainkban és webshopunkban is!

A karácsonyig hátralévő hétköznapok általában még a szokásosnál is lassabban telnek. Ráadásul év vége felé gyakran erőt vesz rajtunk a fáradtság és a hideg téli napok is negatívan hathatnak komfortérzetünkre. Ezek az érzések pedig megkeseríthetik az adventi készülődés örömét. Ennek elkerülésére szeretnénk egy kis ünnepi varázst és izgalmat csempészni a mindennapokba az új limitált szériás karácsonyi fehérnemű-kollekció révén. Hiszen nem nehéz vidámnak lenni egy divatos, puha, meleg téli fehérneműben. Sőt, női és férfi alsóneműinket viselve, a ruhád alatt bárhová magaddal viheted a karácsonyi hangulatot, akár dolgozol, akár ajándékok után szaladgálsz. Közben pedig élvezheted a kényelmet és a mintha rajtam sem lenne érzést.

Lássuk, milyen újdonságokkal gyönyörködtet minket az idei Bonatti karácsonyi fehérnemű kollekció!

A Vinona NG-21 női pizsama alsó része a kötött karácsonyi pulóverek stílusát idézi fehér, hópelyhes, karácsonyfás mintájával. A szintén fehér felsőt díszítő aranyos állatkák pedig garantáltan mosolyt csalnak az arcodra. Ehhez a pizsamához nagyszerűen illik a meleg, piros-fekete kockás Coral NG-21 papucs.

Ha pedig egy csinos hálóruhára vágysz, a finoman elegáns, piros színű, csipkével díszített Pavita NG-21 hálóing és Jill NG-21 köntös biztosan elnyeri a tetszésed.

Bonatti VINONA NG-21 női pizsamaBonatti PAVITA NG-21 női hálóingBonatti JILL NG-21 női köntös   Coral NG 21 papucs

 

A limitált szériás karácsonyi fehérnemű-kollekcióból nem maradhattak ki az alsóneműk sem. Az Erika NG-21 női bugyi és a hozzá illő Eleonora NG-21 melltartó klasszikus stílusát piros-fekete kockás mintája teszi nem mindennapivá. A nagyrészt csipkéből álló LEXY NG-21 női alsó és STELLA NG-21 melltartó a legjobb választás egy mélyen dekoltált blúz vagy ruha alá. Tökéletes kiegészítői a karácsonykor viselt ünnepi öltözékünknek. A karácsonyi kollekció tartogat még egy különlegességet. A megszokottól eltérőn több darabos szettben is vásárolhatók női alsóneműk, ilyen például a Marinella NG-21 bugyi szett.

Bonatti ELEONORA NG-21 melltartó + ERIKA NG-21 női bugyiBonatti STELLA NG-21 melltartó C kosár + LEXY NG-21 brazil bugyiBonatti - MARINELLA NG-21 női bugyi

 

Az új karácsonyi fehérnemű-kollekció a férfiak számára is tartogat néhány újdonságot. A karácsony felidézi a bennünk rejlő gyermeket, így a karácsonyi férfi alsóneműket mókás feliratok és minták díszítik, a Porter NG-21 férfi alsót például egy roppant konkrét pontra helyezett harang. Természetesen a komoly úriemberek is találhatnak kedvükre való fehérneműt az új kollekcióban. A Norton NG-21 pizsama és a hozzá illő Logan NG-21 papucs a macsó favágók otthoni férfi viseleteinek piros-fekete kockás stílusát idézik.

Bonatti NORTON NG-21 férfi pizsamaBonatti ADAMO NG-21 férfi fecskeBonatti - LOGAN NG-21 férfi papucs

A limitált szériás karácsonyi fehérnemű-kollekció mellett további kedvezményekkel is szeretnénk kedveskedni vásárlóinknak.

2020. december 1-jén, az előző évekhez hasonlóan, elkezdtek kinyílni a Bonatti adventi kalendárium ablakai, melyek mögött minden nap egy új termék rejtőzik, amire aznap 20% kedvezmény érvényesíthető. Ez az akció mindenki számára elérhető, de kizárólag a WEBSHOPBAN érvényes.

Az ELIT KLUB tagjait ezen felül még egy akcióval szeretnénk megörvendeztetni! Ha 20 000 Ft fölötti értékben vásárolnak, akkor egy háromdarabos női alsó szettet kapnak ajándékba. Úgy tudják érvényesíteni az ajándékszettet, ha a hírlevélben kapott kódot rendeléskor beírják a megjegyzés mezőbe.

Az aktuális adventi akcióért kövesd Facebook oldalunkat!

Örömteli adventi készülődést kívánunk mindenkinek!

Share this post