Texturált, fémes, csillogó és mintás – 2021 fürdőruhatrendjei

Texturált, fémes, csillogó és mintás - 2021 fürdőruhatrendjei

Texturált, fémes, csillogó és mintás – 2021 fürdőruhatrendjei

Készülj fel, mert most elmerülünk 2021 legjobb fürdőruha-trendjeiben, amelyek minden bizonnyal mindenhol jelen vannak ezen a nyáron!

Most hagyjuk a fazont, a szabást, a színeket! Mert, ha 2021 fürdőruhatrendjei szóba kerülnek más lényeges dolgok is akadnak! Egyszerűen csak koncentráljunk az anyagokra, a felületre és az általuk kiváltott hatásra! A texturált szövetek tavaly nagyok szóltak, és idén is hamar kiderült, hogy 2021-ben még nagyobb támogatást élveznek. Gondoljunk csak az olyan kiemelkedő kivitelekre, mint a bordázat és a seersucker, amelyek még a legegyszerűbb fürdőruha-sziluettekhez is hozzáadnak egy új dimenziót.

2021 Bonatti női strandkollekció - egyrészes fürdőruha - 21/462021 Bonatti női strandkollekció - bikinifelső - 21/442021 Bonatti női strandkollekció - bandeau bikinifelső - 21/45

Az idei szezon fürdőruhakollekciói nagyon is tükrözik a jelenlegi trendeket. A bordázott, csillogó vagy bőrszerű fürdőruhák kiemelkednek a kínálatból és kedveltebbek idén, mert a színek merészek, a színhatások fémesek vagy fényesek. Ezeknek az egyrészes fürdőruhaváltozatai olyan darabok, amelyeket könnyen lehet viselni magas derekú szoknyával vagy nadrággal is. Ráadásul rugalmasak és extra kényelmet biztosítanak.

2021 Bonatti női strandkollekció - egyrészes fürdőruha - 21/672021 Bonatti női strandkollekció - bandeau bikinifelső - 21/67a

A végére pedig egy érdekességet hagytunk!

2021 fürdőruhatrendjei közül az egyik arra biztat, hogy viseld a bikini felsődet megfordítva. Lehet, hogy a közelmúltban észrevetted kedvenc divatikonodat, amint a „rosszul” viselte a bikinijét? Nos, ez az idei legnagyobb fürdőruha trend az Instagramon. Sokan megtalálhatók ebben az új (kissé őrültnek mondható) trendben. Az olyan háromszög alakú fürdőruhafelsők teszik ezt lehetővé, amelyek egyszerűen szabottak, zsinórral ellátottak. Ez a különleges viselés sokkal több rekeszizmot és dekoltázst mutat, így nem alkalmas a nagy mellkasú hölgyek számára. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natalya Wright (@natalyawright_x) által megosztott bejegyzés

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés

Oszd meg ezt a bejegyzést!