Szenvedély és vágy – hamarosan érkezik a Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció

Szenvedély és vágy – hamarosan érkezik a Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció

Szenvedély és vágy – hamarosan érkezik a Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció

Hamarosan márkaboltjainkba kerül a 2022-es Bonatti őszi/téli fehérnemű-kollekció a láthatáron! Idén hangsúlyos szerepet kap, a tűz és a szenvedély!

Elsőre is szembetűnő, hogy a Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció csodás termékei között a burgundi szín dominál! Mi jut az ember eszébe, amikor burgundi színt lát? Csoda, vágyak, szenvedély! Pontosan ezek az érzelmek fognak felszínre törni, amikor valaki ennek a fehérnemű-kollekciónak a darabjait viseli.

A magabiztos nők burgundit viselnek

Nem szabad elfelejtkezni a tényről, hogy a burgundi szín vonzza a férfiak és a nők figyelmét is. A szín bármilyen ruhadarabon is jelenik meg, tüzessé és magabiztossá tudja tenni az embereket. Vásárlóink magabiztosságának kifejezésére született ez a különleges burgundi színű termékcsalád idén ősszel. Az egyik szép példa a gyönyörű bordó színű selyem melltartó, gondosan kiválasztott csipkével és észvesztő virágmintával. Talán az Ani J22 melltartó az egyik legszebb melltartó a kollekcióban. A hozzáillő, gumis derekú szatén sort (Elsise babydoll sortja) csak fokozza a kényelmet és a szenvedélyességet. Ebben a szettben biztosan nem lehet elkerülni, reggel kikelve az ágyból, az utánad leselkedő szempárt. Mi szóltunk!

Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció - Ani J22 melltartó    Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció - Ani J22 melltartó és Elsie babydoll sort

Hadd fokozzuk a hangulatot csodálatos Maida J-22 selyem köntösünkkel, amellyel elvonhatjuk az előbb emlegetett bámuló szempár tekintetét. Kényelmének és lágy tapintásának senki nem tud ellenállni!

Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció - Maida J-22 köntös

Jó hírünk van a hálóing imádók számára is!

A Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció termékei között helyet kapott egy olyan csodás hálóing (Andreina J-22), melynek gyönyörű csipke díszíti a hátát. Laza kialakításának köszönhetően ez lesz a szekrény legkényelmesebb ruhadarabja. De, ha valaki ragaszkodna az Ani J-22 melltartó mintájához annak öröm, hogy hasonló hálóing lesz majd, a Macarena J-22.

 Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció - Andreina J-22 hálóing előlrőlBonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció - Andreina J-22 hálóing hátaBonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció - Macarena-J22 hálóingBonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció - Macarena-J22 hálóing háta 

Lassan ismét beköszöntenek a hűvösebb esték, de ez nem lehet majd probléma. A burgundi színvilágú hosszú szárú Addison J-22 pizsamaszettünk nadrágjának mintája is ugyanaz a csodálatos virágminta, mint, ami az Ani J-22 melltartóé, a színe pedig még mindig eszméletlen. A Yuki J-22 babydollt pedig pitypangok díszítik. Mindezt egy háromnegyedes ujjú Teodora J-22 selyem köntös teheti tökéletessé.

Addison pizsama J-22 Bonatti Teodora J-22 selyem köntös

Ha pedig hétköznapra kicsit visszafogottabb fehérnemű-szettet választanál, akkor most figyelj! Fekete és fehér fehérneműink lesznek a legjobb választás. Főleg abban az esetben, ha a hétköznapokon szolid ruhákat hordasz. Új fehér melltartónk merevítővel és anélkül is megvásárolható, ezzel kedvezve minden igénynek. Természetesen ez csak egy nagyon kicsi töredéke a kínálatnak! :) :) :)

Őszi kollekció fehér fehérnemű Őszi kollekció fehér melltartó Bonatti Őszi kollekció fehér fehérnemű Bonatti Őszi kollekció fekete fehérnemű Bonatti Őszi kollekció fekete fehérnemű-szett Bonatti Őszi kollekció fekete fehérnemű-szett

Figyeld a bejelentést, hogy mikor kerül a márkaboltokba a Bonatti 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekció, és legyél Te az első, aki megszerzi a csodás fehérneműket! Vagy add le előrendelésed e-mailen!

Oszd meg ezt a bejegyzést!