Franciabugyi, mert mindenkinek jól áll!

Franciabugyi, mert mindenkinek jól áll!

Franciabugyi, mert mindenkinek jól áll!

Ha azt mondjuk franciabugyi, sok fiatal tiltakozik, miszerint neki olyan bugyi nem kell. Csak, amikor elmondjuk a titkot, akkor csodálkoznak rá a valóságra.

Ugye, ugye? Ki hinné, hogy a brazil tanga, vagy a francia tanga néven emlegetett női alsó is egyfajta franciabugyi.A mai női alsó típusok, melyeknek nincs szára, nem túl rég jelentek meg a piacon. Hiszen csak az 1940-es években kerültek a divatfigyelem középpontjába. A következő még rövidebb bugyifajták, a tangák, pedig – bármilyen hihetetlen –, csak az 1990-es években váltak népszerűvé. Ugyanebben az időszakban a franciabugyik is újra visszatértek a köztudatba, ám már új nevekkel, mint például a hipszter bugyi, brazil tanga vagy a miniboxer.

Ugye, ugye? Ki hinné, hogy a brazil tanga, vagy a francia tanga néven emlegetett női alsó is egyfajta franciabugyi. Ráadásul ma már a franciabugyi szára sem állandó méretű és szabású (fél francia bugyi), mivel a kényelem az új szexi.

De francia fazon vagy Cheeky is, amit más néven francia alsónak neveznek. Hasonlít a hiphugger-hez, de a köldök alatt kissé lefelé ívelt és hátul a popsi alsó domborulatait szabadon hagyja. Fenékrésze benyúlik a két ülőgumó közé. Ilyen termékünk az Anja vagy a Calista női alsó. Egy városi legenda szerint a fazon a késői kánkán táncosnők alsójának mintájára készült. A típusnak sok altípusa létezik, vannak például V-fazonúak, amelyek elöl derékban nem teljesen egyenesek.

Mik az előnyei annak, ha a francia bugyi különböző típusait választjuk?

  1. Még a leghosszabb szárral készülők is testhez tapadnak és, ha jól választunk, akkor olyan anyagból készülnek, amelyeknek igazán komfortos a viselete.
  2. Mivel általában többet takarnak, mint az átlagos bugyik, a felugrott pár kiló jobban elrejthető velük.
  3. A hideg sportok szerelmeseinek kényelmet és plusz meleget biztosít. Ráadásul, ma már alig találunk olyat egy magára valamit adó fehérnemű boltban, amelyik nem csinos és érdekes.
  4. Azoknak az idősebb hölgyeknek, akik a magas derékrészhez szoktak vagy azok, akik szeretik a retró öltözéket végre nem kell, hogy furcsán érezzék magukat azért, mert a fehérnemű derékrésze centikkel a szoknya vagy a nadrág övrésze alatt van.
  5. A magasított derekú nadrágok és szoknyák esetében a fenti pontban jelzettek kifejezetten előnyösek.
  6. Nagy előnyük, hogy nem látszik a popsin a bugyi körvonala. Márpedig elég sokan vannak, akiket ez zavar.
  7. A hosszabb szárúak tökéletesen funkcionálnak pizsama alsónak is. Sőt, a vagányabbak kombinálhatják egy, a párjuktól elkobozott férfi inggel. Garantáltan ellenállhatatlan. De azok akik még ennél is tovább mennének néha találhatnak olyan változatot, ami otthon a kertben sortként is megállja a helyét.
  8. A szakértől szerint ez a típus higiénikusabb és kényelmesebb a tangánál, de még mindig szexis. Aki hisz abban, hogy a tanga ártalmas lehet az egészségre és óvatos akar lenni, de mégis valami szexisre vágyik, annak a franciabugyi bármelyik változata tökéletes megoldás!
  9. A francia tanga vagy brazil bugyi szabásának legnagyobb előnye, hogy szép kerek feneket varázsol, miközben többet takar is és nem vág be a popsiba, mint a hagyományos tangák.
  10. A fenékvonalnál merészen felívelő változat a popsi nagy részét szabadon hagyja. Nálunk szuperkényelmes olyan anyagból készülnek, mely szépen illeszkedik a testre, nem vág be, vagy éppen lézervágott technológiával készül.

Mutatunk néhányat a választékunkból a popsirésszel (kivéve 2. sor) együtt:

MIRANDA J-19 - Bonatti női brazil alsó - 2019MIRANDA J-19 - Bonatti női brazil alsó - 2019

női alsó - brazil fazon - fekete - Tillynői alsó - brazil fazon - bézs - Tillynői alsó - brazil fazon - fehér - Tilly

Bonatti - karácsonyi női alsó - Eris-NG20Bonatti - karácsonyi női alsó - Eris-NG20

FELINA J-19 - Bonatti női alsó - 2019FELINA J-19 - Bonatti női alsó - 2019 CHARLOTTE J-19 - Bonatti női brazil alsó - 2019CHARLOTTE J-19 - Bonatti női brazil alsó - 2019

INGA J-19 - Nonatti női alsó - 2019INGA J-19 - Nonatti női alsó - 2019 LIDIA J-19 - Bonatti női alsó - 2019LIDIA J-19 - Bonatti női alsó - 2019

Share this post