/Blog, Szakcikkek, videók
Blog, Szakcikkek, videók2018-09-16T22:58:51+00:00

Bonatti videók

Bonatti fehérnemű blog

A babydoll története

A babydoll egy olyan rövid, ujjatlan, de mégis laza hálóruha, ami a nőknél éjszakai ruházatként terjedt el. Csipkék, fodrok, aplikák, de akár masnik és szalagok is díszíthetik. Általában könnyű, áttetsző anyagból készül.

Hamarosan boltokban a 2019-es tavaszi kollekció

Egy Bonatti fehérnemű varázslatos és titokzatos összetevője az önbizalom. Az idei, 2019-es tavaszi kollekció igazi felüdülést jelent a tavasz kezdetén mind a hölgyek, mind az urak számára.

Vicces minták, szeleburdi színek

Kedves Férfiak! Lépjetek ki a komfortzónátokból! Kreatívkodjunk nyugodtan, lepjük meg magunkat és párunkat a vagány ábrákkal, huncut színekkel!

Köntös, a sokoldalú fehérnemű

A köntös története régre nyúlik vissza az öltözködés történetében. Ma már minden nőnek akár többféle köntösre is szüksége lehet.

Csábító Valentin napi akciók

A Bonatti márkaboltokban és webshopjában most az ünnep alkalmából 40-50%-os Valentin napi akciók várnak mindenkit. Mutatjuk mit ajánlunk.

Kávéztunk Micivel!

Múlt héten csütörtökön a Bézs Rádió, Egy kávé Micivel című műsorában jártunk. Szó esett, hogyan ,,működnek” az alakformáló bugyik, és milyen kosaras melltartót válasszunk a saját méreteinkhez.

Load More Posts

Bonatti fehérnemű szakcikkek, videók