Bonatti pizsama férfiaknak – Élvezd a kényelmet ősszel is!

Bonatti pizsama férfiaknak – Élvezd a kényelmet ősszel is!

Bonatti pizsama férfiaknak – Élvezd a kényelmet ősszel is!

A férfiakat idén sem hagytuk ki, amikor megálmodtuk a 2021-es őszi kollekciónkat!

Idei őszi kollekciónkban sem csak nők számára találhatók pizsamák, néhány új Bonatti pizsama is megbújt a kínálatban! Úgyhogy, urak és párjuk számára pizsamát kereső hölgyek, figyelem! A következőkben a 2021-es őszi Bonatti kollekció kényelmes férfi pizsamáit szeretnénk ajánlani!

A fázósabbaknak, illetve a hosszú pizsamák híveinek négy opció áll rendelkezésükre. Azt már talán nem kell mondanunk, hogy mind nagyon kényelmesek, hiszen ez a Bonatti termékek alapvető tulajdonsága.

A BARTOLOMEO J-21 pizsama sötétkék színben kapható, mely az urak egyik közkedvelt színe. A pizsamafelső elől, a testrészen világosszürke színt kapott, amit fehér, sötétszürke és kék koptatott mintás csíkok díszítenek. Ez a kis csíkozás roppant trendi, miközben igazán férfias is. A pizsamát a gumírozott nadrágalj teszi még kényelmesebbé.

A MARTIN J-21 pizsama ugyancsak sötétkék színű, azonban felső része sötétkék alapon végig vékony csíkokkal van mintázva. A kék szín és a csíkos minták kedvelői most egy termékben találják meg kedvenceiket. A nadrág alja, a felső rész alja és az ujjak vége is gumírozott, így az alvás közbeni kényelmetlen felcsúszások sem okozhatnak kellemetlenséget.

A CARLITOS J-21 pizsama szürke színe is sokak által kedvelt. Ez a pizsama is ugyanúgy gumírozott, mint a MARTIN J-21 pizsama, így különösen kényelmes alvást tesz lehetővé. Az apró, színes részletektől a felső rész egy kicsit mezre is hasonlít, így a sportkedvelők számára remek választás lehet.

Férfi Bonatti pizsama ajándékba?

A BRANDON J-21 pizsama igazán remek választás humoros felirata miatt. Az „itt alszik egy úriember” feliratnak köszönhetően kijelenthetjük, hogy a BRANDON J-21 pizsama „az úriemberek pizsamája”. Ezt elegáns fekete színe is megerősíti, mely a szmokingok színét képviseli.

Akik egy „alsónadrág-póló” kombót részesítenek előnyben alvásnál, azoknak sem kell a Bonatti kényelme nélkül maradniuk! Számos alsónadrágot találhatnak a 2021-es őszi kollekcióban, melyek mellé választhatják például az Emil pólót vagy a Vasco ujjatlan pólót is!

Az uraknak bármennyire is melegük van és néha legyőzhetetlennek hiszik magukat, ősszel és télen nekik is érdemes odafigyelniük a megfelelően meleg viseletre. Éppen ezért ajánljuk nekik az ALMIRO J-21 és a VITO J-21 köntösöket, hogy fürdés után is melegen tarthassák testüket. Illetve azért, hogy reggel a lehűlt lakásban se kelljen dideregniük.

Ha elnyerte tetszésedet valamelyik termékünk, siess és rendeld meg most, mert a 2021-es őszi kollekció darabja igencsak kapósak! Ha pedig figyelemmel szeretnéd kísérni újdonságainkat, akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Oszd meg ezt a bejegyzést!