A trikó a réteges öltözködés jól megválasztott eleme

A trikó a réteges öltözködés jól megválasztott eleme

A trikó a réteges öltözködés jól megválasztott eleme

Lassan-lassan beköszöntenek a fagyos hajnalok és a hűvösebb nappalok, ezért érdemes odafigyelni a réteges öltözködésre.

Ebben lehet nagy segítségünkre a Bonatti női trikó, hiszen ettől a fehérneműtől nem fogjuk kényelmetlenül érezni magunkat sok ruharéteg esetén sem! Annak érdekében, hogy soha ne kelljen feszengeni a több réteg pulóverben és kabátban, nagyon jó választás lehet egy trikó, amely megtartja a test hőjét és mint egy pajzs úgy viselkedik. Azonban, hogy minél kényelmesebb legyen, érdemes vékonyabb anyagú trikót vásárolni. Ha pedig igazán fontos valakinek az egészsége, akkor annak elengedhetetlen egy kényelmes, hosszú fazonú női trikó. Senki nem szeret fázni, főleg nem azok, akikre a hűvösebb időjárás kifejezetten rossz hatással van. Így nincs is más feladat, csak kiválasztani a Bonatti trikók közül a legkényelmesebbet.

Manapság már nem csak plusz rétegnek vesszük fel a trikót.

Egy divattrend inspirálta az ötletet, hogy a trikó nem csak aláöltözés célját szolgálhatja, hanem külön ruhadarabként, „pólóként” is funkcionálhat. Egy jól megválasztott csinos trikó és egy hozzá passzoló blézer vagy kardigán máris egy kényelmes, lenge viselet lehet a következő nyáron. Most viszont tökéletes anyagösszetételének köszönhetően melegít, elvezeti a nedvességet, izzadtságot.

Aláöltözetként a hölgyek általában a minta nélküli, fehér trikókat részesítik előnyben. A divatot követők viszont biztos szeretik a színeket és a mintákat. Extra színekkel és mintákkal is pontosan ugyanazt a stílusos megjelenést lehet elérni, mint a klasszikus alapszínekkel.

Az Apolina J-22 trikó különböző árnyalatai egészen biztosan megállnák a helyüket a mostani divattrend elvárásait tekintve is. Csipkés felsőszegélye egyszerre szolid és mégis trendi. Ráadásul hangsúlyozza az idomokat. Nyáron már csak egy, a trikó színéhez passzoló blézert kell találni! Ennek a terméknek vékony állítható pántjai vannak, anyagösszetétele miatt pedig szorosan illeszkedik a bőrhöz, és az ismert kényelmes Bonatti-érzést biztosítja. Azaz olyan, mintha rajtunk sem lenne!

 Bonatti fehérnemű - APOLINA J-22 - női trikó - 2022 őszi/téli kollekció APOLINA J-22 - női trikó (bordó) Bonatti fehérnemű - APOLINA J-22 - női trikó (arany) - 2022 őszi/téli kollekció APOLINA női trikó J-20 zöld

Ha ennyire nem bevállalós valaki, akkor nyugodtan maradhat a trikó megszokott viselésénél, hiszen a kényelmes trikóérzet nem attól függ, hogyan hordjuk.

A klasszikus Florentina J-22 női trikó két sötétebb és egy világosabb árnyalatban vásárolható meg. Nagy előnye, hogy bármilyen felső alá felvehetőek és nem fognak látszódni. A kedves tappancsos, virágmintás és a jól ismert bordó alapon pitypang mintás trikók viselésével színt vihetünk a szürke hétköznapokba.

Bonatti fehérnemű - FLORENTINA J-22 - női trikó (bézs) - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - FLORENTINA J-22 - női trikó (fekete) - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - FLORENTINA J-22 - női trikó (bordó) - 2022 őszi/téli kollekció 

Egy csinos body is alkalmas lehet a ruhatárunk és az aláöltözetünk megspékelésére.

Talán azt lehet mondani, hogy a body használata lassan leváltja a trikó viselését, de bízunk abban, hogy utóbbi nem megy ki teljesen a divatból. A body nem csak egy csinos fehérnemű, de funkcióját tekintve is igen hasznos darabja lehet ruhatárunknak. Nagy előnye, hogy nem kell az állandó betűréssel foglalkozni annak érdekében, hogy ne legyen kint a derekunk. Vannak, akiknek mozgásnál is nagyobb szabadságot jelent és, ha nem ujjatlan, akkor jobban melegítheti a felsőtestet is. Így egy igazán praktikus viseletnek számít. Vékony anyagának köszönhetően a ruha alatt is esztétikus marad.

A Bonatti fehérnemű a legfinomabb anyagokról, a megfizethető árakról, a modern és minőségi fehérneműkről ismert. Mi arra figyelünk, hogy a legkényelmesebb anyagokat használjuk fel azért, hogy a fehérnemű alapanyagai olyanok legyenek, amik az egészségre és az intim higiéniára is jó hatással vannak.

Bonatti fehérnemű - LIZI J-22 - női body - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - LIZI J-22 - női body - 2022 őszi/téli kollekcióRegina J-18 csipkebodyBonatti fehérnemű - DILLYS J-22 - női body - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - DILLYS J-22 - női body - 2022 őszi/téli kollekció

Ha kíváncsi a további 2022-es őszi/téli női fehérnemű-kollekciónk darabjaira, akkor látogasson el márkaboltjainkba, vagy nézelődjön webshopunkon!

Share this post